Primetime-herhaling The Winner Is geen succes

Het na twee dagen heruitzenden van The Winner Is, het prestigeproject van SBS 6, is op een mislukking uitgelopen. Er keken zaterdagavond slechts 283.000 mensen, zeer ver onder het zendergemiddelde. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De tv-show van Beau van Erven Dorens en Jeroen van der Boom, die één van Nederlands’ duurste decors heeft, begon donderdag met 1,1 miljoen kijkers. “De champagne blijft nog even dicht“, reageerde producent John de Mol.

De Mol en het zendermanagement van SBS 6 hoopten er op zaterdag nog flink wat kijkers bij te krijgen, maar dat is niet gelukt. Op hetzelfde tijdstip trok de animatiefilm Kung Fu Panda vorige week nog 536.000 kijkers, ook al onder het gemiddelde marktaandeel van de tv-zender.

Volgende week donderdag hoopt The Winner Is boven de miljoengrens te blijven. De Mol grapte deze week dat hij zichzelf ophangt als zijn show onder die grens komt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen