Anneke Gronlöh wil verjaardag bij Omroep MAX

Anneke Grönloh hoopt dat Omroep MAX haar verjaardagsfeestje wil uitzenden. Dat zegt de zangeres in weekblad Privé. Grönloh wordt 70 en het feest dat komt, is volgens haar goed geschikt voor een tv-verslag. “Mijn manager Bart Peeters is in onderhandeling met Jan Slagter van Omroep MAX. Dat komt wel goed. Jan is enthousiast. Het wordt zeker weten groot. De datum is nog niet bekend, maar we gaan het groots vieren“, aldus de zangeres, die jarenlang gepest werd door Paul de Leeuw.

Hoe het feest eruit gaat zien, is nog niet helemaal duidelijk. “Het wordt in elk geval een speciaal concert met The Dutch Swing College Band. Met die mannen en al mijn fans wil ik mijn zeventigste verjaardag wel vieren.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen