Beau verspilt geen energie meer aan Albert

Beau van Erven Dorens heeft met opzet niet gereageerd op de enorme blunder van zijn ex-collega Albert Verlinde. Dat vertelt de presentator in De Telegraaf. Verlinde bracht een satirische column over Van Erven Dorens als hard nieuws op de radio, en was gedwongen een dag later te rectificeren. “Ik had intussen geleerd van mijn ervaring met Ruud de Wild en heb Verlinde niet gebeld. Ik heb het met humor opgelost en de schrijver van de column gecomplimenteerd met zijn succes“, vertelt hij.

De showbizzkenner las de column zonder bronvermelding voor op de radio. “Er had ingestaan dat ik zwervers had betaald om naar mijn conference te kijken, maar dat zij ondanks het geld halverwege de zaal uit liepen. En dat onze achtjarige zoon Bobbie ook middenin de show wegwilde. Nou Selly en onze vier zoons waren toen al anderhalve week op vakantie in Italië.”

Van Erven Dorens heeft de blunder naast zich neergelegd. “Het is nogal wat als verzinsels door allerlei mensen worden overgenomen als waarheid… Ikzelf heb er geen energie meer aan verspild, ben doorgegaan met positieve dingen. Er hebben 650.000 mensen naar die conference op tv gekeken, in de zaal kreeg ik een staande ovatie en ik had zelf het gevoel dat het honderd keer lekkerder ging dan ik had verwacht.”

Maar je kunt niet vechten tegen de perceptie. En ach, toen ik in de ogen van mijn vrouw en kinderen keek, was ik alles weer vergeten.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen