Beau trots op kijkcijfers The Winner Is

Beau van Erven Dorens is er trots op dat zijn tv-show The Winner Is net iets meer dan een miljoen kijkers trok. Dat vertelde de presentator maandag op Radio 538. Hoewel de champagne dicht bleef, is het voor SBS 6 een mooie prestatie. “Ik ben heel blij. Dat heeft wel wat extra energie gegeven. Bij SBS moeten we bescheiden zijn en als je dan eindelijk weer eens boven een miljoen scoort, dan is iedereen ontzettend tevreden. Het belangrijkst is dat het een ontzettend leuk programma is.”

De reacties op de eerste aflevering van donderdag waren gemengd. “Iemand zei tegen mij: ‘Ja, het is wel behoorlijk moeilijk.’ Nou, aan de andere kant zit Wie is de Mol. Als er echt iets onbegrijpelijk is, dan is het Wie is de Mol. En dan had je nog Avatar. Dat is helemaal onbegrijpelijk dat zoiets bestaat.

Hij hoopt dat de kijker toch blijft kijken. “Het is iets nieuws, dus daar schrikken sommige mensen misschien van. Ik denk dat je het gewoon wat tijd moet geven. Je moet er gewoon even doorheen bijten.”


Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen