Arie Boomsma maakt derde serie Uit De Kast

Foto: KROArie Boomsma gaat een derde seizoen van het programma Uit De Kast maken. De opnames beginnen nog dit jaar. Dat heeft de KRO maandag laten weten. In Uit De Kast volgt Boomsma hoe jonge homo’s uit de kast komen. Momenteel is de tweede serie van Uit de Kast op tv. “De hoeveelheid reacties en discussies die het te weeg brengt, bevestigt dat homoseksualiteit, en specifiek het uitkomen voor je geaardheid, zeker nog aandacht verdient“, legt een zegsvrouw van de omroep uit.

Volgens de KRO wordt er op haar eigen website en via social media veel over het programma gepraat. “Daarnaast ontvangen de jongeren, die voor de camera hun coming-out beleven, veel reacties waaronder steunbetuigingen, complimenten en bedankjes omdat zij als voorbeeld dienen voor veel jongeren in Nederland, die niet uit de kast durven komen.”

Het tweede seizoen van Uit De Kast sluit dinsdag af met een aflevering over Kelian, die uit de kast komt voor zijn beide moeders en zijn studentenvereniging.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen