Voormalig SBS-baas Tina Nijkamp naar Eyeworks

Tina Nijkamp (39), die in juli wegens familieomstandigheden stopte als directeur televisie van SBS, gaat aan de slag bij Eyeworks International. Ze is per 1 januari 2012 aangesteld als ‘creative director’ van het bedrijf van Reinout Oerlemans. Dat heeft Eyeworks laten weten. Nijkamp zal leiding geven aan de internationale unit van Eyeworks. “De belangrijkste doelstelling van de unit is het creëren van nieuwe formats voor de hele Eyeworks groep“, zo laat een woordvoerster weten.

De Eyeworks-groep omvat vestigingen in inmiddels zeventien landen. Het bedrijf zit onder meer in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Nijkamp werd in 2008 verkozen tot Omroepvrouw van het Jaar.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen