SBS 6: ‘Amstel-bier past perfect bij ons’

Foto: TROSSBS 6 is blij dat biermerk Amstel haar tv-show ‘Vrienden van Amstel zingen kroonjuwelen’ bij de zender onderbrengt. De quiz met Xander de Buisonjé past volgens SBS perfect. “SBS 6 is er voor de gewone Nederlander die overdag hard werkt en ’s avonds thuis gezellig met het gezin wil ontspannen. Daar past deze muzikale spelshow perfect bij en als je dat samen kan doen met een mooi merk als Amstel maakt dat het plaatje helemaal compleet“, zegt sales director Susan van Geenen.

Amstel ziet het programma als onderdeel van haar marketingstrategie. “Amstel bier en ‘muziek van eigen bodem’ zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het nieuwe tv-programma biedt ons een ideaal platform om onze muziekactiviteiten, -promoties en onze producten onder de aandacht te brengen bij een breed publiek“, zegt marketing manager Maud Meijboom.

Amstel staat ook voor thuis ontspannen: lekker jezelf zijn met je familie of vrienden. Hierdoor zijn SBS 6 en Amstel een goede match“, besluit ze.

‘De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen’ is komend voorjaar te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen