Ivo Niehe totaal verrast door Rafael van der Vaart

Ivo Niehe is tijdens de opnames van zijn TROS TV Show compleet verrast door Rafael van der Vaart. Dat zegt de pre- sentator donderdag in een persbericht. Niehe bracht een bezoek aan het huis van Van der Vaart in Londen. De beelden van de ontmoeting worden zondagavond uitgezonden in zijn programma op Nederland 1. “Dit portret geeft precies aan wat we met dit programma willen. We leren Rafael kennen van een kant die voor mij een totale verrassing is“, aldus de TROS-coryfee.

Het levensverhaal van Van der Vaart leest als een jongensboek, vult een woordvoerster van de TROS aan. “Van het woonwagenkamp in Heemskerk naar een luxe villa in het noorden van Londen. Het gesprek gaat over zijn intensieve familieband, zijn liefde en bewondering voor echtgenote Sylvie, de donkere periodes in hun jonge leven en zijn vriendschap met Wesley Sneijder.”

Naast Sneijder komen ook Van der Vaarts vader en moeder aan het woord, die vertellen over het bezoek van koningin Beatrix aan hun woonwagen, zijn broer, zijn beste vriend en zijn Spaanse opa en oma.

De TV Show is zondag om 21.20 uur te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen