Veerkampjes blijven in publiciteit na noodkreet

Na de tv-show van Carlo Boszhard en Irene Moors, heeft ook Shownieuws gehoor gegeven aan de noodkreet van Hanny Veerkamp, die zich vergeten voelt door de media. De showrubriek was woensdag bij haar thuis om over de kerstboom te praten. Dat was te zien op SBS 6. Hanny geniet van het optuigen, maar man Ton denkt daar anders over. “Ik word er helemaal kriegel van. Dan hang je de ene bal erin en valt de andere bal eruit. Ze heeft ook allemaal veertjes erin hangen.

Als Ton de boom heeft neergezet en de lichtjes erin heeft gehangen, gaat Hanny aan de slag. “Ik hou van gezelligheid. Het moet gewoon mooi eruitzien. Het zijn gewoon twee leuke dagen“, legde ze uit.

Het tweetal werd samen met haar moeder Nel bekend door Man Bijt Hond. Het wordt de tweede Kerst zonder Nel. “Er hangen overal foto’s van haar hier. Nel is niet weg. Ik denk af en toe maar: ze is gewoon bij mijn broer“, zegt Hanny.

Ton: “Als je iemand op straat ziet lopen met een tijgerjas of tijgertrui, dan moet je toch aan haar denken.”

In november klaagde Veerkamp dat de media haar vergeten zijn. “Dat begrijp ik niet helemaal“, zei de realityster. Een week later zat ze om die reden aan tafel bij Life 4 You.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen