Cor Bakker mist shows met Paul de Leeuw

Cor Bakker mist het samenwerken met Paul de Leeuw. Hij zou graag weer met hem aan de slag gaan. Dat zegt de pianist in Metro. Bakker en De Leeuw waren jarenlang samen te zien op de zaterdagavond. “Ik heb het twintig jaar lang gedaan en het was altijd heel erg leuk om te doen. Ik vond het jammer toen hij besloot niet met me verder te willen. We hebben geen ruzie hoor, Paul wilde andere dingen uitproberen. En ik denk dat dat de manier is om weer verder te komen.

De VARA-coryfee mag hem altijd bellen. “Omdat we al zo lang samenwerkten verrasten we elkaar misschien niet meer genoeg. Ik weet het niet, maar als ie me nodig heeft dan hoor ik het wel.

Op 31 december zit Bakker wel weer live bij Paul de Leeuw. Hij heeft persoonlijk weinig met oudejaarsavond. “Ik vind het helemaal niet erg om dan te werken.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen