Veelbesproken docu over masturberende kinderen op tv

Het tv-programma Metropolis brengt donderdagavond de veelbesproken aflevering over masturberen op televisie. De aflevering bevat onder meer beelden van jonge kinderen die masturberen. Dat heeft de VPRO aangekondigd. Op de Filippijnen is Metropolis te gast bij de Aeta-stam. “Een masturbatiecoach brengt de jochies daar de fijne kneepjes bij. Na deze lessen mogen zij zichzelf eindelijk man noemen. Dit wordt groots gevierd met een masturbatiesessie bij het kampvuur.

Het programma onderzoekt ook hoe men in andere landen met masturberen omgaat. “Zo zijn er reportages over de wereldkampioen aftrekken uit Japan en een Keniaan die ondanks angst voor impotentie niet van zichzelf af kan blijven“, meldt de omroep.

Metropolis is om 21.00 uur te zien op Nederland 3.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen