Chantal Janzen in nieuw seizoen 5 Jaar Later

Foto: RTLChantal Janzen is een van de gasten in het nieuwe seizoen van 5 Jaar Later, het programma waarin Jeroen Pauw met zijn gasten terugblikt op een goed bewaard gesprek die zij vijf jaar geleden voerden. Dat heeft omroep NTR laten weten. Pauw sprak vijf jaar geleden met de musicalactrice over haar blik op de toekomst. Ze zat toen al vol ambitie. “Over vijf jaar heb ik mijn eigen one woman show“, zei ze toen tegen de interviewer. In 5 Jaar Later is te zien wat ze daar nu van zegt.

Janzen zit in de tweede aflevering van de nieuwe serie, op 2 januari. In de eerste aflevering op 30 december zit Alexander Pechtold.

De overige vier afleveringen zijn allemaal één dag na elkaar te zien, te beginnen met Henk Kamp op 3 januari. Daarna volgen Filemon Wesselink en Sophie Hilbrand in één programma, Jort Kelder en Lange Frans.

Het programma zal steeds te zien zijn om 23.00 uur op Nederland 1.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen