Sol Wortelboer nieuwe presentator Peking Express

Sol Wortelboer is de nieuwe presentator van het tv-programma Peking Express op Net5. Hij volgt Art Rooijakkers op, die naar de AVRO is vertrokken. Dat heeft SBS laten weten. Wortelboer, die dit najaar zijn Net5-debuut beleefde als presentator van de kijkcijferflop Next Hair Guru, is blij met de aanstelling. “Het is echt helemaal te gek. Het is eigenlijk stiekem een beetje een droombaan. Het is precies wat ik hoopte en wat ik graag doe als werk“, meldt de enthousiaste presentator.

Het team van Peking Express vertrekt in januari. “Aan het begin van het nieuwe jaar gaan we weg. Het wordt een onwijs spannend avontuur waar ik super veel zin in heb. Het is het combineren van mijn hobby reizen en mijn passie televisie maken. Dus ik ben heel blij.

In welk land de realityshow zich dit jaar afspeelt, kan Wortelboer nog niet verklappen. “Ik kan dat helaas nog niet vertellen, want dan kunnen de kandidaten zich voorbereiden en bijvoorbeeld een bepaalde taal gaan leren, zodat ze zich makkelijker kunnen bewegen dan de ander.”

Het enige wat hij kwijt wil, is dat Peking Express de kijker zal verrassen. “Er zijn een aantal verrassingen die nog niet eerder vertoond zijn, om de race nog spannender te maken dan hij al is. Helaas kan ik daar alleen nog niets over vertellen.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen