Jeroen van der Boom blijft bij SBS 6

Jeroen van der Boom blijft in dienst van SBS 6. Hij heeft dinsdag een contract voor nog eens twee jaar getekend. Dat heeft de zender gemeld. Van der Boom is blij met de vernieuwde samenwerking. “Het is altijd een leuk moment. Je tekent vooral met een missie. We hebben een hele leuke club met mensen om ons heen en dan ga je met elkaar om tafel zitten en dan zegt de zender: ‘We willen jou graag.’ Ik zei: ‘Ik wil ook graag.’ Dan ga je kijken hoe je tot elkaar komt“, legt de bekende zanger uit.

SBS-baas Georgette Schlick is in haar nopjes met het vastleggen van Van der Boom. “Dit is ook weer zo’n mooie aanwinst voor SBS 6 met alles wat er staat te komen voor het komende jaar en de jaren erna. Hij gaat wel brengen wat, denk ik, de zender ook echt nodig heeft.”

In het begin van 2012 is Van der Boom te zien als juryvoorzitter in The Winner Is. “Bij een filmtrailer zou je dan horen: ‘Van de makers van The Voice, is dit The Winner Is.’ Er is over nagedacht, er zit een strak team op, het is echt een parel. Als ik erover praat, moet ik glimlachen. Ik heb echt het gevoel dat het weer wat anders is.”

Naast The Winner Is, gaat Van der Boom ook een nieuw seizoen van zijn zaterdagshow Wedden Dat Ik Het Kan presenteren.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen