Albert vindt experiment Dennis en Valerio ‘walgelijk’

Albert Verlinde vindt het ‘walgelijk’ dat Dennis Storm en Valerio Zeno vlees van elkaar zouden hebben opgegeten. Dat heeft de showkenner laten weten in RTL Boulevard. De beelden van het kannibalisme zijn woensdagavond te zien in het tv-programma Proefkonijnen. “Ik word al misselijk als ik het fragment zie. Het is een walgelijk experiment. Absoluut voor niemand voor herhaling vatbaar. En waarom ze het doen, weten we niet. Want wat wil je daar dan mee aantonen?“, zegt Verlinde.

Verlinde denkt dat de presentatoren echt van elkaar hebben gegeten, en dat het geen grap is. “Dat litteken wilden we per se zien, omdat we dachten dat het net als de Donorshow een fake ding kon zijn. Maar goed, hij heeft het litteken laten zien en er is echt iets weggehaald. We hebben Robert Schumacher gesproken en hij zegt: ‘Het is onetisch. Ik had het zelf nooit gedaan, je moet het doen uit noodzaak.’ Dat is hier niet het geval.”

De RTL Boulevard-ster denkt dat BNN vooral op aandacht uit is. “De eerste keer dat ik het hoorde, dacht ik: pff, daar gaan we weer met BNN. Niemand heeft het nog over die omroep, die is ingehaald door PowNed. Ze moeten toch iets doen om te bewijzen dat ze er nog zijn. Als je ziet wat voor reuring het losmaakt, lukt het wel. De mensen willen het wel zien woensdagavond.”

De uitzending begint woensdagavond om 21.40 uur op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen