So You Think You Can Dance voor kinderen bij AVRO

De AVRO komt in het voorjaar van 2012 met de zaterdagavondshow Junior Dance. Hierin gaat Ewout Genemans op zoek naar dansers in de leeftijd van 9 tot en met 15 jaar. Dat heeft de publieke omroep laten weten. Junior Dance lijkt een juniorvariant van het populaire RTL 5-programma So You Think You Can Dance. De opbouw van Junior Dance is soortgelijk. Er wordt gestart met vier auditieshows, gevolgd door vier Dance Camp-afleveringen en twee live-uitzendingen.

Peter Lubbers, directeur media bij de AVRO, vindt het een mooi project. “Junior Dance is een logisch vervolg op het AVRO Junior Songfestival, dat al jaren mateloos populair is bij de jongere kijkers. Met dit nieuwe dance-format bieden we zaterdagavondamusement voor de jeugd en het hele gezin.

Jonge dansers kunnen zich tot en met 1 februari 2012 aanmelden voor diverse categorieën. De winnaar wordt gekozen door zowel het publiek als een vakjury. Hij of zij mag optreden bij de internationale finale van het Eurovisie Junior Songfestival 2012.

Het programma komt op de buis bij kinderzender Z@pp op Nederland 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen