Ben Saunders in kerstuitzending The Voice of Holland

Ben Saunders verzorgt vrijdagavond het gastoptreden in The Voice of Holland. De winnaar van het eerste seizoen komt één liedje zingen. Dat heeft RTL woensdag laten weten. Saunders is een voorbeeld voor de huidige kandidaten, stelt een zegsvrouw. “Ben heeft een ongelooflijk jaar gehad. Sinds de finale ontving hij goud voor zijn album en won hij diverse awards. Hij trad op in verschillende landen en op grote festivals en sloot een succesvolle clubtour af“, somt de zegsvrouw op.

The Voice staat op de avond voor kerstavond in het teken van Kerst. De kandidaten van Marco Borsato en Roel van Velzen zingen een kerstmedley. Bovendien zijn beelden te zien van hun bezoek aan Disneyland Parijs.

Na afloop van de show valt er bij beide teams één kandidaat af. Daarmee wordt bekend wie de laatste twaalf talenten zijn, die op 28 en 29 december in totaal vier concerten geven in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Het is de laatste aflevering van The Voice in 2011. Op 6 januari is de show terug op televisie en op 20 januari is de finale.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen