Rutger Hauer gestrikt voor koffiereclame

Koffieproducent Douwe Egberts heeft acteur Rutger Hauer gestrikt voor een tv-commercial. De reclame, onderdeel van de twee jaar gelanceerde campagne ‘Goede ideeën beginnen met Douwe Egberts’, is vanaf 2 januari te zien. Dat heeft het bedrijf donderdag laten weten. De producent is trots als een pauw op de medewerking van Hauer. “Het is een unicum dat de als kritisch bekend staan- de acteur zijn medewerking verleent aan een tv-campagne voor koffiebonen“, zegt een woordvoerder.

In de commercial zien we Hauer tijdens de opname van De Heineken Ontvoering waarin hij, door zijn agent, een mogelijkheid voorgelegd krijgt voor het opnemen van een nieuwe commercial. Uiteindelijk maakt Rutger in zijn trailer een weloverwogen keuze onder het genot van een kop bonenkoffie.

Naast Hauer raakten voorheen al Reinout Oerlemans, Doutzen Kroes, Ali BAlain Clark, Jaqueline Govaert, Wibi Soerjadi en Arie Boomsma in de reclameblokken geïnspireerd door Douwe Egberts-koffie.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen