RTL Nieuws viert feestje bij De Wereld Draait Door

Foto: Nick van OrmondtDe half acht-uitzending van RTL Nieuws scoorde in november twee dagen meer kijkers dan het NOS Achtuurjournaal. Een historische prestatie en dat viert presentator Rick Nieman vrijdagavond in De Wereld Draait Door. Dat heeft de VARA laten weten. Nieman is een van de gasten in de maandelijkse media-uitzending. Ook aan tafel zitten Joep van Deudekom en Sonja Barend. Hij praat over de nieuwe tv-show van Paul de Leeuw, en zij praat over de media-aandacht voor Ajax.

Naast presentator Matthijs van Nieuwkerk zit tafelheer Marc-Marie Huijbregts. De cabaretier is vaste gast op vrijdag en daarmee vaste gast in de media-uitzending.

De Wereld Draait Door begint om 19.30 uur op Nederland 3.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen