Charly Luske zegt ‘nee’ tegen Peter van der Vorst

Charly Luske, die vrijdag op het podium staat in de eerste liveshow van The Voice of Holland, heeft een uitnodiging om te verschijnen in het programma van Peter van der Vorst geweigerd. Dat vertelt de zanger in Veronica Magazine. Luske vond zichzelf te onbekend voor Van der Vorst ziet sterren. “Het is gênant. Daarvoor is het nog veel te vroeg. Ik zie mezelf nog helemaal niet als een ster. Het is geen bescheidenheid, maar ik wil niet tussen nationale en internationale sterren staan die veel hebben bereikt.

Als de zanger verder komt, mag Van der Vorst nog eens aanbellen. “Als ik The Voice win, wordt het misschien een ander verhaal, maar ik vind voorlopig dat ik eerst mijn muziek voor me moet laten spreken. Anders wordt het weer zo’n kwestie van: ‘Oh ja, hij zingt ook nog.’ Die periode heb ik iets te lang gehad.

Luske is niet bang voor de toekomst, als hij kijkt naar wat er van andere talentenjachtwinnaars terecht is gekomen. “The Voice of Holland biedt je een heel mooie vliegende start en daarna moet je het helemaal zelf doen. Het geldt voor iedereen dat je je eigen bestaansrecht maakt.

The Voice of Holland is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen