RTL 5 brengt crime terug op zondagavond

Foto: RTLNa een aantal maanden So You Think You Can Dance en een serie speelfilms, maakt RTL 5 van de zondagavond weer een crime-avond. CSI Miami, Breakout Kings en Lie To Me vormen vanaf januari de line-up. Dat heeft RTL donderdag laten weten. Breakout Kings is de enige nieuwe titel. De serie draait om US Marshals Charlie en Ray, die ontsnapte gevangenen moeten oppakken. De twee bedenken zich dat er één groep mensen is die zich het beste in de fugitives kan inleven: gevangenen.

Charlie en Ray selecteren enkele misdadigers en vormen samen met hen de Breakout Kings. Voor de hulpvaardige gevangenen is hun medewerking niet alleen een manier om even buiten de gevangenismuren te verblijven; voor elke crimineel die weer terug in de cel wordt gebracht, zien zij namelijk een maand van hun straf af gaan.

CSI Miami is de meest populaire titel van de drie. RTL 5 hervat het negende seizoen, dat dit jaar al eerder te zien was bij het station. Van Lie To Me zal het derde seizoen te zien zijn.

De nieuwe crime-avond begint op zondag 8 januari. CSI Miami is om acht uur te zien, Breakout Kings om negen uur en Lie To Me om tien uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen