Winston Gerschtanowitz vindt Henny Huisman triest

Foto: Studio KastermansWinston Gerschtanowitz heeft zich woensdag in RTL Boulevard niet mals uitgelaten over Henny Huisman. Hij vindt het maar een zeiksnor. Dat liet hij blijken in de live-uitzending op RTL 4. Huisman claimt dat Peter van der Vorst zijn tv- format Gepest! van hem heeft gestolen. Henny denkt ook nog steeds dat iedere talentenjacht over de hele wereld gebaseerd is op de Soundmixshow, dus wat mij betreft denk ik dat Peter zich niet echt aangesproken hoeft te voelen“, aldus Gerschtanowitz.

Zelf heeft Gerschtanowitz ook eens een klacht ontvangen van Huisman. Hij vond zijn toenmalige tv-show In De Huid Van op Talpa te veel lijken op de Soundmixshow. “In De Huid Van was volgens hem ook gestolen. Dat valt toch wel op iedere keer.

Het is niet voor het eerst dat Huisman kritiek uit op collega’s. “Ik vind het toch behoorlijk droevig dat je de laatste tien jaar eigenlijk alleen nog maar in het nieuws komt als je zeikt over tv-collega’s. Klaar ermee, met die hele Henny Huisman.

Albert Verlinde is het derde RTL Boulevard-gezicht dat een aanvaring heeft gehad met Huisman. Verlinde bedacht de tv-show My Name Is. “Dat heb ik ook gestolen volgens Henny. Ik vind het een beetje triest, eigenlijk. Laten we hopen dat de band met Snuitje beter blijft.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen