Henny Huisman genoot van lagere kijkcijfers Korenslag

Henny Huisman vindt het heerlijk dat de kijkcijfers van de EO-show Korenslag inzakten, nadat Marc Dik hem opvolgde als presentator. Dat zegt hij in VARAgids. Huisman werd vorig jaar van Korenslag gehaald vanwege kostenbesparing. “De cijfers zakten vervolgens als een oude onderbroek naar beneden en nu is het van de buis. Ik had er verdriet van dat ik het niet meer mocht presenteren. Maar toen ik zag dat na mijn vertrek de kijkcijfers zakten, moest ik ook een heel klein beetje glimlachen.

De EO heeft niet slim gehandeld door hem aan de kant te zetten, vindt Huisman. “Toen het helemaal van de buis verdween, heb ik slechts mijn hoofd geschud.

Hij hoopt ooit weer waardering te krijgen. “Mijn grootste wens is weer bij een club te horen. Ik wil bij een club die mij graag wil hebben en van mijn diensten gebruik wil maken. Een presentator is en blijft een kind die het leuk wil hebben, erkenning wil krijgen en graag schouderklopjes ontvangt. En het liefst wil horen: ‘We hebben van je genoten.’

Vorig jaar zei Huisman nog dat hij het ‘heerlijk’ vond dat de tv-show In De Huid Van van Winston Gerschtanowitz flopte. “Het was de Soundmixshow met een andere naam. Ze dachten te scoren met een jonge, blitse presentator, maar dat zakte als een onderbroek. Voor mij een heerlijk gevoel“, zei hij toen.

Deze week beschuldigde Huisman tv-collega Peter van der Vorst ervan zijn tv-show Gepest! van hem te hebben gestolen. Van der Vorst kreeg publiekelijk bijval van Dik en Gerschtanowitz.

 

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen