Ook SBS 6 met tv-show over hobbykoks

Foto: SBSNa tv-programma’s als Wie is de Chef op RTL 5 en MasterChef op Net5, komt ook SBS 6 met een programma over hobbykoks. De zender is op zoek naar ‘echte hobbykoks van wie de keuken dringend aan vervanging toe is’. Dat blijkt uit een kandidatenoproep. Kandidaten kunnen een nieuwe keuken krijgen. “Kan jouw keuken echt niet meer? En ben jij een échte kookliefhebber? Geef jezelf of je partner dan nu op. Misschien word je wel verrast met een gloednieuwe kwali- teitskeuken“, aldus SBS.

Het lijkt erop dat het om een door een keukenfabrikant gesponsord tv-programma gaat. Wanneer de show van start gaat en wie de presentatie zal verzorgen, is nog niet bekend.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen