EO viert oudejaar met tv-hit Frozen Planet

De EO komt op oudejaarsavond met een special van de Britse natuurserie Frozen Planet, dé tv-verrassing van de afgelopen zomer. In deze aflevering peilt Sir David Attenborough welke gevolgen de opwarming van de aarde heeft voor onze planeet. Dat heeft de omroep laten weten. Attenborough is veelvuldig te zien in de special en daarom ontkomt de EO niet aan ondertitels. “De veelvoud aan beelden waarin Attenborough in deze aflevering te zien is, is Nederlands ondertiteld.”

Eerdere afleveringen werden voorzien van Nederlands commentaar, zodat de beelden niet verstoord werden door overlappende tekst. Als Attenborough niet in beeld is, zal de EO ook in de special Nederlands commentaar gebruiken.

Frozen Planet is op oudejaarsavond om 19.00 uur te zien op Nederland 1.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen