Nieuwe serie Homeland nu al online bij BNN

Foto: BNNDe Amerikaanse serie Homeland gaat pas op 1 januari van start op Nederland 3, maar is nu al online te zien op de site van BNN. Dat heeft de omroep gemeld. Mensen die hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen kunnen op de site terecht om de eerste episode te bekijken van de serie, gemaakt door het team van het populaire 24. “Het is uniek dat we een buitenlandse serie online in een preview kunnen aanbieden“, zegt Hans Schwarz, Manager Aankoop van de Publieke Omroep.

Homeland vertelt het verhaal van een Amerikaanse militair die wordt bevrijd uit een gevangenenkamp in Afghanistan, maar bij thuiskomst wordt verdacht van samenzwering met Al Qaeda. De serie volgt de jacht van de CIA op de militair.

De reeks ging pas in oktober van start in Amerika. “Wij zijn er trots op zo’n topserie zo snel na Amerika op tv te brengen. Homeland is spannend vanaf het begin en de serieverslaving groeit met elke aflevering“, zegt eindredacteur Mark Furstner van BNN.

Homeland is op 1 januari om 20.05 uur te zien op Nederland 3. De eerste aflevering is hier te zien.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen