Carlo en Irene openen 2012 met Britt en Ymke

Carlo Boszhard en Irene Moors vieren de eerste Life 4 You van 2012 zondag met het tv-duo Britt Dekker en Ymke Wieringa. Ze maken hun plannen voor het komend jaar bekend en zullen Rudolph van Veen assisteren in de keuken. Dat heeft RTL vrijdag laten weten. Voor de nieuwjaarsuitzending trommelen Boszhard en Moors ook alle kandidaten van de RTL 4-hit Obese op. Zij vertellen hoe het hen is vergaan na de opnames en hoe ze het kerstdiner hebben beleefd.

Op afstand zijn Caroline Tensen en Quinty Trustfull te gast, die bekendmaken waar de PostcodeKanjer van 40 miljoen euro zal vallen. Naast hen, komt ook Jan Smit voorbij. Hij heeft een speciale boodschap voor alle kijkers vanaf Curaçao.

Marc van der Linden zit aan tafel om te praten over het koningshuis in 2012 en met Chantal Janzen wordt vooruitgeblikt op de finale van kijkcijferflop Sunday Night Fever, later die avond.

Optredens zijn er van het gelegenheidsduo Lange Frans en Jeroen van der Boom, Edsilia Rombley en de SoulSisters.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen