Jeroen Pauw vijf jaar later zonder Conny Mus

Foto: RTLConny Mus zou dit seizoen te gast zijn in het tv-programma 5 Jaar Later, als hij vorig jaar niet was overleden. Dat zegt presentator Jeroen Pauw in Televizier. In 5 Jaar Later blikt Pauw met BN’ers terug op gesprekken die zij vijf jaar daarvoor voerden, en al die tijd bewaard bleven. In die vijf jaar kan er echter veel gebeuren. “Dit jaar zou RTL-correspondent Conny Mus aan bod komen, maar hij overleed helaas vorig jaar. Maar denk ook aan de uitzending rond Theo van Gogh“, aldus de presentator.

De nieuwe serie van 5 Jaar Later trapt vrijdagavond af met Alexander Pechtold. “Hij was vijf jaar geleden een niet zo heel sterke politicus en nu een groot politiek talent. De ontwikkeling van een persoon kan ook heel anders lopen dan je denkt. Alexander Pechtold had ook al anoniem uit de politiek verdwenen kunnen zijn.”

Of zijn gasten hun toekomst destijds goed zagen, wil Pauw nog niet verklappen. “Daar kan ik nog niet te veel over weggeven, maar wel duidelijk is dat bij allemaal een hoop is veranderd.

5 Jaar Later is om 23.05 uur te zien op Nederland 1.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen