‘Daphne beste en Beau slechtste presentator van 2011’

Daphne Bunskoek (NTR) is de beste en Beau van Erven Dorens (SBS 6) de slechtste presentator van 2011. Dat oordeelt tv-recensent Willem Pekelder vrijdag in zijn column in Trouw. Bunskoek zit volgens Pekelder op de goede weg. “De presentatrice maakte eerder furore bij RTL Boulevard, maar ook het zwaardere werk is aan haar besteed. In De Slavernij laat ze zich gelden als uitstekend interviewster. Niet uit op scoren, maar op inhoud.  Zelfde rol in Gesprek op 2“, stelt hij.

Over Van Erven Dorens is de recensent minder enthousiast. “Beau van Erven Dorens presenteert met Het beste idee van Nederland zijn zoveelste tv-flop. Moet misschien eens naar een andere omroep omzien. VPRO of NTR zouden heel goed kunnen.

Het beste amusement van het afgelopen jaar vindt hij Ali B Op Volle Toeren. “Amusant en ontroerend programma van onze bekendste rapper. Brengt straatcultuur en oer-Hollands repertoire bij elkaar en bevordert daarmee de multiculti-verbroedering. Won geheel terecht een eervolle Nipkow-vermelding.”

New Chicks noemt hij het ‘ergste programma’ van dit jaar. “Sprekende Barbiepop Nikki Plessen zet vijf Brabantse meiden in Curacao  aan tot drankmisbruik en promiscuïteit en maakt hen aldus rijp voor ontwennings- en soa-kliniek.”

Andere toppers zijn volgens hem Overspel (‘beste binnenlandse drama’), Downton Abbey (‘beste buitenlandse drama’) en ’t Spaanse Schaep (‘beste comedy’).

Missers vindt hij Seinpost Den Haag (‘slechtste drama’), Iedereen is gek op Jack (‘slechtste comedy’) en Last Man Watching (‘slechtste amusement’).

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen