Egbert-Jan Weeber in tweede seizoen Feuten

Egbert-Jan Weeber krijgt een rol in het tweede seizoen van de tv-serie Feuten van BNN. De acteur, bekend van series als Seinpost Den Haag en Van God Los, kruipt in de huid van Jurg, een jongen die een hekel heeft aan het studentencorps. Dat heeft BNN donderdag laten weten. De cast van Feuten, waarin een studentencorps centraal staat, wordt versterkt door nog twee nieuwe namen. Het gaat om Martijn Lakemeier, bekend van Oorlogswinter, en SpangaS-acteur Abbey Hoes.

De drie acteurs spelen naast de vertrouwde cast met Manuel Broekman, Hanna Verboom en Tim Murck. “Het is jammer dat de opnamen er alweer bijna op zitten, want het is ongelooflijk leuk om deze serie met deze cast te maken“, zegt Murck.

Feuten 2 is vanaf 30 januari elke maandag te zien op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen