Beau: ‘Alles om van Albert af te komen’

Beau van Erven Dorens is van plan om Albert Verlinde niet te sparen in de oudejaarsconference die zaterdag te zien op SBS 6. Dat zegt de presentator in Weekend. Van Erven Dorens sneert er op los. “Ik ben ooit naar SBS gegaan voor de inhoud en daarmee zal ik ook zeker de allereerste in de geschiedenis van die zender zijn geweest die dat om deze reden heeft gedaan. Maar goed, als je van Albert Verlinde af kunt komen dan is alles natuurlijk een inhoudelijke vooruitgang“, zegt hij.

Ook over Marc-Marie Huijbregts, met wie hij kortstondig een tv-duo vormde, zal worden gegrapt. “Hij verdient ook een plekje in de voorstelling. Hij krijgt op een doordeweekse dag in de darkroom meer ballen om zijn oren dan de keeper van Dinamo Zagreb.

De presentator heeft zich inmiddels voorbereid op een tegenreactie. “Ik heb de afgelopen tijd cursussen gevolgd bij Freek de Jonge en Youyp van ’t Hek. Met hen heb ik veel gesproken. Ook over bekende Nederlanders die ik ga aanhalen in mijn conference. Wat doe je als je die daarna gaat tegenkomen op bijvoorbeeld feestjes?

Hij is niet bang. “Niet alle BN’er zullen me mijn uitspraken straks in dank afnemen, maar Youp van ’t Hek heeft me verteld dat ik me niet te veel zorgen moet maken om de confrontaties met deze mensen na 31 december. Relativeren hoort er gewoon bij en je moet alles absoluut met een knipoog kunnen zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen