Frans Bauer overweegt vervolgt op De Bauers

Foto: PRFrans Bauer overweegt om na negen jaar een vervolg te maken op De Bauers, de kijkcijferhit van 2003. Dat vertelt de volkszanger in weekblad Weekend. De Bauers trok op het hoogtepunt 2,8 miljoen kijkers en RTL 4 bood hem een blanco cheque aan om door te gaan, maar hij weigerde. Nu staat hij open voor een vervolg bij de TROS. “Ik ben ervoor benaderd en het is een thema dat speelt op dit moment. Het moet een terugblik worden op De Bauers, een tien jaar later-versie“, zegt hij.

Bauer was in 2006 nog wel te zien met de soap De Bouwers, maar die ging vooral over zijn concertreeks. Nu wil hij de camera’s weer thuis toelaten. “Misschien is het leuk voor mijn fans om te zien hoe het zoveel jaar later met ons gaat, om te laten zien wat voor bende het geworden is met vier van die knaapjes thuis.

Hij wil goed overleggen met zijn gezin. “We zijn er met het gezin over aan het praten, want mijn gezin bepaalt of het doorgaat. Je moet dat heel zorgvuldig overwegen, maar tot nu toe vinden we alles leuk. De oudste zei: ‘Ik vind het hartstikke te gek, pap.’

Een startdatum kan hij niet noemen. “Wanneer de definitieve beslissing valt is nog niet bekend, maar het idee op zich, daar staan we niet negatief tegenover.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen