Adje denkt dat Britt een beetje acteert

Arijan van Bavel, beter bekend als Adje uit de shows van Paul de Leeuw, denkt dat de suggestie dat Britt Dekker een soort Adje is, deels waar is. Dat zegt hij in AD. Britt is volgens hem deels actrice. “Is Britt een sublieme actrice met een grote trucendoos of echt? Waarschijnlijk is ze een combinatie van beide. Slimme Britt weet zeker van zichzelf dat ze van nature een beetje naïef kan overkomen op mensen. En die uitstraling zal ze vast af en toe wat zwaarder aanzetten. Dat deed ik ook.”

Eddy Zoëy, die Britt bekend zag worden in zijn tv-show Take Me Out, heeft soms zijn twijfels. “Die naïeve, hilarische oneliners waren de aanzet tot haar doorbraak. Ik denk dat Brittje echt is. Geen actrice derhalve, hoewel mij soms twijfels bekruipen als ze ietsje te lang over haar reacties moet nadenken. Op die momenten is ze opeens niet leuk.

Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk heeft geen enkele twijfel. “Ik heb de indruk dat Britt 100 procent Britt is en dus echt: heel eerlijk, oprecht, tikkeltje naïef en bijzonder geestig. En slim.

Zelf zit Britt nogal met de twijfel van mensen, vertelt Oh Oh Cherso-ster Bibi Breijman, die Britt leerde kennen tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle 2. “Ik kan als inmiddels goede vriendin van Britt zeggen dat deze hele discussie haar ontzettend dwarszit. Ze kan er erg verdrietig van worden.

Britt tekende afgelopen maand een éénjarig contract bij RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen