Ewout Genemans tekent tweejarig contract bij AVRO

Ewout Genemans gaat exclusief aan de slag voor de AVRO. Hij heeft donderdag een tweejarig contract ondertekend. Dat heeft de omroep laten weten. Genemans is ‘blij’ met de samenwerking. “Behalve dat ik de leukste jeugdprogramma’s als het Junior Songfestival mag presenteren, geeft de omroep mij de kans om mij als presentator op het gebied van volwassen tv te ontwikkelen, zoals dit jaar bij het Gouden Televizier-Ring Gala. De komende twee jaar worden leuk en spannend!“, zegt hij.

De presentator is al enige tijd verbonden aan de AVRO, maar presenteerde ook nog kinderprogramma’s voor andere omroepen. Dat is nu verleden tijd. “We zijn enorm blij met Ewout. Hij is een uniek, veelzijdig talent en heeft zich als presentator de afgelopen jaren razend snel ontwikkeld“, zegt Peter Lubbers, directeur media.

Het is nog niet bekend welke programma’s Genemans naast het Junior Songfestival gaat doen. “Er zullen gefaseerd stappen worden gemaakt richting volwassen televisie“, is het enige wat een woordvoerster kwijt kan.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen