Dennis Storm walgt van champagnefoto’s RTL 4

Foto: Marc DeurlooDennis Storm vindt het erg overdreven dat RTL 4 feestelijke publiciteitsfoto’s uitgeeft als een van haar presentatoren een nieuw contract heeft getekend. Dat vertelt de BNN-presentator in Het Parool. Walgelijk, vindt hij het zelfs. “Wat ik echt tenenkrommend vind, is dat gelul met champagne en foto’s zoals RTL 4 dat vaak doet. Bij een contractverlenging met een regisseur doen ze dat toch ook niet? Als presentator ben je niet de enige die het programma maakt“, zo laat de 26-jarige BNN’er weten.

Bij BNN kent men die traditie niet. “In het begin had ik vaak contracten voor een half jaar. Maar bij mijn laatste twee jaarcontracten moest ik zelf aangeven dat ze verlopen waren, ook al waren we al met nieuwe programma’s bezig. Het is een formaliteit geworden. De zekerheid van een contract heb ik ook niet nodig.

Inmiddels is hij al aan zijn negende BNN-contract bezig. “Misschien is het ook wel mijn achtste of tiende. Ik ben de tel kwijtgeraakt.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen