Irene Moors: ‘TV Kantine-koek nog niet op’

Foto: RTLNa ruim 200 gepersifleerde BN’ers is het voor Carlo Boszhard en Irene Moors nog niet genoeg. Vol enthousiasme begint het duo vrijdagavond aan De TV Kantine 4. “Zelf dacht ik dat na drie seizoenen de koek wel een beetje op was, maar het gaat toch weer gebeuren en het belooft een knaller te worden“, vertelt de presentatrice in Televizier. De opnames zijn nog in volle gang. “De mazzel is dat we zestig procent al eens gedaan hebben. Types als Patricia Paay pak ik vrij snel op.

Voor nieuwe typetjes is Moors meer gespannen. “Ik was bijvoorbeeld heel huiviger over Sophie Hilbrand. Zij draagt geen make-up, heeft een vrij doorsnee stem en ziet er niet opvallend uit. Ik ben het toch gaan proberen en heel veel naar Sophie gaan kijken en luisteren. Uiteindelijk vond ik iets in haar houding wat haar herkenbaar maakt.

Moors is trots op zichzelf. “Het gaat me makkelijker af dan in het begin. Toen dacht ik vaak: ik kan het niet, dit gaat nooit lukken. Die onzekerheid is er bijna niet meer en dat maakt het een stuk prettiger om te doen.

De TV Kantine is om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen