Carlo en Irene slaan eerste kerstdag over

Foto: Nick van OrmondtCarlo Boszhard en Irene Moors brengen zondag geen nieuwe kerstaflevering van Life 4 You op de buis. De makers hebben gekozen voor een compilatie-aflevering. “In voorgaande jaren werd er vooraf een aflevering opgenomen, want op eerste kerstdag zitten de mensen toch vooral  bij familie en kijken ze iet echt televisie. Daarom vonden we het een mooi idee terug te blikken op al het moois dat we de laatste jaren hebben gebracht“, legt hoofdredacteur Gijs van Dam uit in Televizier.

Er komt een grote variëteit aan onderwerpen voorbij. “Onder meer de grote kerst-sing-along komt voorbij, waarin RTL-sterren als Derek Ogilvie en Berget Lewis liedjes zingen. Daarnaast hebben we ook fragmenten uit Life and Cooking, de voorganger van Life 4 You. Zo zien we Carlo en Irene in hun persiflage op prins Willem-Alexander en prinses Máxima.

Ook is er een en ander uit De TV Kantine te zien. “Waaronder de feestdagenaflevering van ‘Allo ‘Allo.

Carlo & Irene: Life 4 You is om 17.25 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen