Weinig concurrentie voor Nederland 1 op eerste kerstdag

Het lijkt erop dat Nederland 1 net als vorig jaar de grote winnaar wordt op eerste kerstdag. De populaire titels Bananasplit, Memories en TV Show komen allemaal met een kerstspecial, en de concurrentie is alles behalve sterk. De tweede zender van het land, RTL 4, brengt een feestelijke halve finale van het matig bekeken Sunday Night Fever op de buis en de nummer drie, SBS 6, heeft een avond vol films samengesteld. Op primetime staat The Polar Express geprogrammeerd.

In de Bananasplit van dit jaar worden Marianne Weber en Martin Gaus in de maling genomen, Anita Witzier viert aansluitend kerst met Memories in de Belgische Ardennen en TV Show sluit de Nederland 1-avond af met een tafel vol prominenten, waaronder Chantal Janzen en Nick & Simon.

RTL 4 belooft een extra feestelijke halve finale van Sunday Night Fever. Tijdens het programma komen weliswaar een aantal kerstliedjes voorbij, maar de discomuziek van Saturday Night Fever blijft centraal staan.

Een jaar geleden koos meer dan een kwart van alle tv-kijkers op eerste kerstdag voor Nederland 1, dat vooral goed scoorde met Bananasplit (1,4 miljoen kijkers) en de tv-première van de film Oorlogswinter (1,7 miljoen).


Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen