Artiestennaam voor Boris uit Idols

Boris Titulaer, de winnaar van het tweede seizoen van Idols, neemt een artiestennaam aan. Daarmee wil hij zijn carrière een nieuwe impuls geven. Dat vertelt de zanger in Party. Als Bo Saris hoopt hij weer de aandacht van het publiek te trekken. “De naam Boris is zo algemeen. Typ het eens in bij Google en je krijgt miljoenen hits. Daarom heb ik besloten mijn artiestennaam te veranderen en te kiezen voor een unieke naam die dicht bij mezelf ligt en die voor de hand ligt.

De keuze voor Bo Saris ligt volgens Titulaer voor de hand. “Mijn vrienden en familie noemen mij altijd al Bo en Saris is de meisjesnaam van mijn moeder. En kijk: daar is Bo Saris geboren!

De finale van Idols 2 trok in 2004 ruim 3,4 miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen