Antoine Bodar zenuwachtig voor talkshow

Priester Antoine Bodar is behoorlijk gespannen voor de terugkeer van zijn talkshow Eeuwigh gaat voor Oogenblick. De driedelige serie afleveringen wordt op tweede kerstdag afgetrapt met Paul Witteman als gast. “Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet weet of ik het allemaal wel aankan. Ja, ik ben best zenuwachtig voor dit tv-programma. Het is immers alweer twintig jaar geleden dat ik aan de andere kant van de microfoon heb gezeten en de vragen stelde“, zegt de geestelijke in Story.

De talkshow is twintig jaar lang van de buis geweest. “Destijds had ik vijftig minuten, nu vijfentwintig, voor mijn gesprekken met onder anderen Adriaan van Dis en Paul Witteman. Maar we moeten het niet de Antoine Bodarshow of zo gaan noemen. Zo ver zijn we nog niet. Al zou ik, zonder pretentieus te willen overkomen, eerlijk gezegd zo’n talkshow wel ooit willen maken.

Wat vooral wennen wordt, is dat Bodar zijn mond moet houden. “Ik weet dat mijn mond zich voortdurend roert, terwijl het in dit programma juist de bedoeling is dat ik hoofdzakelijk luister.

De talkshow is op tweede kerstdag in de namiddag te zien op Nederland 2.

 

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen