Rudolph van Veen trots op komst Jamie Oliver

Rudolph van Veen is er trots op dat zijn werkgever 24Kitchen Jamie Oliver heeft gestrikt. De Britse kok is weg bij RTL en zendt zijn programma’s sinds december exclusief uit bij de digitale kookzender. “Ja, waanzinnig toch!“, zegt Van Veen in TROS Kompas. Een goede beslissing, vindt hij het. “Jamie krijgt mensen enthousiast en is voor velen een enorme motivatie om voor versie ingediënten te gaan. Vooral daarom heeft hij voor 24Kitchen gekozen. Daar spreekt enorm veel karakter uit.

Voor 24Kitchen is het een zeer grote aanwinst, vindt Van Veen. “Jamie’s grote kracht is dat hij jong en oud weer aan het koken heeft gekregen. Ook heeft hij koken op televisie nieuw leven ingeblazen.”

Jan Dekker, manager van Van Veen en de drijvende kracht achter 24Kitchen, stelt dat Oliver de filosofie van de zender mooi vond. “Bij 24Kitchen kijken we heel positief naar voedsel. We willen dat er meer aandacht komt voor de k van kwaliteit“, legt hij uit.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen