‘Angela Groothuizen in gesprek met SBS 6’

Angela Groothuizen gaat mogelijk aan de slag als presentatrice bij SBS 6. Dat meldde Albert Verlinde dinsdag in RTL Boulevard. Vorige week werd bekend dat Groothuizen uit The Voice of Holland wordt gezet. Nu zou producent John de Mol haar graag meenemen naar zijn zender SBS 6. “Ze is nu heel verstandig met vakantie. Dat moet je altijd doen op dit soort momenten. Het is slim gedaan, want ze is heel eerlijk. Als je haar nu gaat interviewen, zegt ze altijd net iets te veel“, aldus Verlinde.

Het vertrek van Groothuizen zou niet alleen met vernieuwing van The Voice te maken hebben. “Maar ook met het feit dat ze twee jaar geleden bij RTL 4 gekomen is om programma’s te presenteren. Dat is niet gebeurd, want ze is gaan jureren. Het schijnt te zijn dat de ambitie van Angela toch het presenteren is en daarom gesprekken voert met SBS 6, met alle Talpa-producties die daar komen.

De Mol nam eerder al The Voice-coach Jeroen van der Boom mee naar SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen