Xander de Buisonjé met muziekquiz op SBS 6

Foto: NCRVXander de Buisonjé gaat voor SBS 6 het nieuwe programma Vrienden van Amstel zingen kroonjuwelen presenteren. Dat heeft de zanger vrijdag laten weten op Twitter. Vrienden van Amstel zingen kroonjuwelen is een muziekquiz, waarin alle klassiekers uit de Nederlandse popgeschiedenis voorbij komen. De productie is in handen van John de Mols Talpa, de nieuwe mede-eigenaar van SBS. Hoeveel afleveringen er worden gemaakt en wat de premièredatum is, is nog niet bekend.

Naast het werk voor SBS 6, gaat De Buisonjé voor de TROS een hele serie van Kamer 9 maken. In deze tv-show wordt een artiest 36 uur lang opgesloten in een hotel, om in dat tijdsbestek een lied te maken. Ook hiervan zijn nog geen uitzenddata bekend.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen