Coco de Meyere pleegt zelfmoord

Imagostyliste Coco de Meyere, vooral bekend van de tv-serie Dames in de Dop, heeft donderdagmiddag zelfmoord gepleegd. Ze werd 48 jaar. Dat schrijft De Telegraaf vrijdagochtend. De Meyere werd in haar woning in Laren gevonden door haar partner Kim Tjoa. Hij zegt overvallen te zijn door de dood van zijn liefdespartner. “Toen ik vanmorgen uit Laren wegging was er nog niets aan de hand. Ik ging kijken toen Coco de telefoon maar niet opnam“, laat hij weten in De Telegraaf.

Een vriendin van De Meyere heeft te doen met Tjoa. “Hij was helemaal over zijn toeren. Ook omdat de broer en moeder van Coco hem vroegen meteen zijn spullen uit het huis te pakken en de sleutel in te leveren. Hij kreeg niet eens gelegenheid om afscheid te nemen van Coco. De familie was het niet eens geweest met hun relatie“, zegt zij in de krant.

De Meyere, die een paar maanden geleden wekenlang werd opgenomen vanwege haar anorexia, scheidde vijf jaar geleden van modemagnaat Oger Lusink. Ze was al enige tijd onder psychiatrische behandeling.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen