Nelleke van der Krogt vond column te stressvol

Nelleke van der Krogt stopte een half jaar terug na lange tijd met haar column in Avrobode. Nu onthult de AVRO-ster eindelijk waarom ze tot dit besluit kwam. “Het geeft een druk. Je loopt er toch een paar dagen per week mee ronde“, vertelt ze in het blad. Van der Krogt vond het te stressvol. “Nadenken over onderwerpen, schrijven. En jongere mensen kunnen dat misschien wel, maar ik kan me niet op twee dingen tegelijk concentreren. Ik word 64! Ik geef me liever over aan één ding.

De presentatrice houdt nu tijd over voor andere dingen. Zo struint ze over meubelboulevards en heeft ze een nieuwe bril gekocht. Ook ging recent een nieuwe Tussen Kusnt & Kitsch van start. “De meeste afleveringen zijn nu al opgenomen, maar het is altijd weer een verrassing wie er tegenover je aan tafel komt zitten en wat ze meebrengen.

Ze probeert mensen op hun gemak te stellen. “Sommige mensen zijn behoorlijk gespannen. Het is toch wel even wat anders als je je verhaal voor vier camera’s en felle lampen moet doen. Ik zeg altijd dat ze gewoon mogen lachen. Kunst is heus niet alleen maar hoogdravend.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen