Tv-show Jetske heet ‘Van den Elsen wacht op antwoord’

Het nieuwe soloprogramma van Jetske van den Elsen heet Van den Elsen wacht op antwoord. De NCRV-titel krijgt een plaats in de vooravond van Nederland 2. Dat heeft de omroep maandag laten weten. De eerste aflevering gaat onder meer over recensenten. “Ze kunnen een tv-programma maken of breken. Jetske laat de eerste aflevering van haar pro- gramma bekijken door vooraanstaande krantenrecensenten. Wordt ze de hemel ingeprezen of juist neergesabeld?“, legt een zegsvrouw uit.

In de tv-reeks gaat Van den Elsen elke week op locatie op zoek naar het antwoord op vragen die haar bezighouden. “Zo duikt ze in de wereld van de anti-rimpelcrèmes die beloven dat je er strakker, stralender en jonger uit gaat zien. Ze gaat naar een belangrijke anti-aging beurs in Parijs.

Van den Elsen, die ook De Rijdende Rechter presenteert, is vanaf woensdag 11 januari wekelijks om 19.20 uur te zien op Nederland 2 met het nieuwe programma.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen