Ron Boszhard wil huis verkopen via SBS 6

De woonboerderij van Ron Boszhard staat al vier jaar te koop en dat is de TROS-presentator meer dan zat. Hij gaat de woning, waar hij niet meer woont, aanprijzen op SBS 6. Dat zegt Boszhard in weekblad Weekend. Boszhard ziet zijn deelname als enige redmiddel. “Ik pak alle mogelijkheid om het huis te verkopen met beide handen aan, ook de niet direct voor de hand liggende. Binnenkort maken Tooske Ragas en ik opnames voor haar SBS 6-programma Huizenjacht.

De presentator verheugt zich op de komst van Ragas. “Ze gaat me helpen met de verkoop van mijn huis door het onder ieders aandacht te brengen. De oorspronkelijke vraagprijs van 829.000 euro is inmiddels verlaagd naar 575.000 euro. Ik heb goede hoop dat ik door dat programma van mijn huis af kom.

Met het salaris van de TROS betaalt Boszhard zijn dubbele lasten. Hij werkt nu aan een nieuwe kindershow voor de omroep. “Het doel is om op de zaterdagavond tussen zeven en acht uur terecht komen. Nu staan daar nog twaalf afleveringen van Te Leuk Om Waar Te Zijn gepland, maar in maart 2012 komt er een plekje vrij.

De intentie om dat gat op te gaan vullen is er, zowel bij de zender als bij mijzelf“, besluit de broer van Carlo Boszhard.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen