Story-diva woest op Ben Saunders

Journaliste Karin Riethoven, de bekende sterreporter van weekblad Story, is woest op Ben Saunders. Dat zei Riethoven woensdagavond voor de camera van Shownieuws. De redactiediva, die eerder voor schut werd gezet in tv-shows van Gordon, vindt dat ze nu te kakken wordt gezet door Saunders. “Eigenlijk ben ik best wel een beetje kwaad, want hij trekt mijn integriteit een beetje in twijfel, terwijl ik al 25 of 26 jaar in dit vak bezig ben en ik heb nooit mensen gequote die ik niet gesproken heb.”

Saunders is boos over een artikel van Riethoven over zijn afgelaste huwelijk met Soraya. “Ten eerste staat er: ‘Aan Story vertellen Bens moeder Lesly en broer Dean over deze opmerkelijke breuk.’ Wat ze niet hebben gedaan. Ik had mijn moeder net half huilend aan de telefoon“, riep de zanger in een video op Twitter.

Riethoven wijst de beschuldigingen van de hand. “Ik heb zijn moeder twee keer aan de telefoon gehad en zijn broer Dean, die me uitgebreid over Ben hebben verteld en wat er aan de hand is binnen zijn relatie. Dat heb ik opgeschreven.”

De journaliste heeft een sms gestuurd naar moeder en broer en die liet ze woensdag zien voor de camera. “Beste Lesly en Dean, ik zag net het filmpje van Ben op Twitter, waarin hij beweert dat ik niet met jullie heb gesproken. Jullie weten dat dat niet waar is en ik neem aan dat jullie dat ook tegen Ben gaan zeggen. Alle uitspraken die in het verhaal staan komen van jullie: Lesly en Dean.”

Toch is er volgens Saunders nog meer niet pluis. “Er staat: ‘Vorig jaar november brak Ben zijn verloving met Maaike, de moeder van zijn dochtertje Stacey. Nee, Karin Riethoven, dat is niet de moeder van mijn dochter.”

Ja, daar heb ik een fout in gemaakt en daar heb ik inmiddels ook mijn excuses voor aangeboden“, besluit Riethoven.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen