Pieter van Vollenhoven kijkt stiekem naar Ivo Niehe

Foto: RVDPrinses Margriet en haar man Pieter van Vollenhoven hebben Ivo Niehe thuis op de koffie gehad in Huis Het Loo. De beelden zijn zondag te zien in de TROS TV Show. Dat heeft de omroep laten weten. Niehe praat met het tweetal onder meer over hoe ze zichzelf zien. “Als ik zo’n programma van u terugkrijg, gaat het heel lang de doos in. Ik ben echt een struisvogel maar plotseling word ik nieuwsgierig en ga alleen kijken, als ik zeker weet dat mijn vrouw er niet is“, aldus Van Vollenhoven.

De prinses vindt het namelijk niet altijd gemakkelijk om zichzelf terug te zien op tv. “Altijd met gekrulde tenen”, zegt ze daar zelf over.

Het gesprek gaat verder over het Koninginnedagdrama in Apeldoorn, het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds en het leven in een koninklijke familie. “Ik heb er ook veel van geleerd, ik heb me leren inleven in andere culturen“, aldus prinses Margriet.

De TROS TV Show is zondag om 21.20 uur te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen