Muziekshow Sing It keert terug op SBS 6

Het muziekprogramma Sing It keert terug op de buis bij SBS 6. De tv-show, die in 2010 eenmalig te zien was met Angela Groothuizen op RTL 4, vormt onderdeel van de nieuwe programmering van het noodlijdende station. Dat heeft SBS laten weten. In Sing It krijgen mensen een podium om middels een liedje een boodschap over te brengen. Dat kan een een klaagzang of serenade zijn, maar ook een woede-uitbarsting of excuus. De eerste aflevering trok in 2010 een magere 665.000 kijkers.

SBS 6 heeft nog meer op stapel staan. Zo komt het station met De Schat van Oranje, waarin BN’ers op een exotische locatie een schat zoeken, en de verborgen camerashow Bonkers. Ook heeft de zender de programma’s Exotische Liefdes, Wanhopige Buren en Bijstand in de Liefde in de planning staan. De grote troef in de programmering moet The Winner Is worden.

Zusterzender Net5 laat Peking Express herleven, komt met het realityprogramma Ik Begin en de tv-show Beat The Topdesigner met Renate Verbaan. Andere nieuwe titels zijn Love in the Wild, Buitenlandse Bruiloften en Welkom op mijn Bruiloft.

Veronica komt met een eigen dramaserie: Crimi Clowns. Ook komt het station met het reisprogramma Veronica Goes en met De Bob, waarin Veronica-presentator jongeren thuisbrengen na het uitgaan.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen